Про нас Простір АнонсиНовиниСтаттіЛітературна сторінкаГалерея Контакти  

Друзям хорошим моїм

30 листопада 2013 відбувся творчий звіт співачки Ольги Іванівни Бутенко!

 

Все своє життя ця неймовірна жінка присвятила мистецтву. Народилась Ольга Іванівна у співочій родині в місті Черкасси і почала співати ще з дитячого садочка! Навіть зараз пам: ятає слова пісні "Лисичка" і, з радістю, наспівує їх.

Здобувши середню освіту, Ольга Іванівна вступила до Черкаського музичного училища, де була солісткою вокально-інструментального ансамблю "Бригантина" під керівництвом Василя Агеєва. Потім навчалась в Кіровоградському педагогічному педагогічному інституті, де також була солісткою "ВІА Степівчанка"  під керівництвом Лілії Шамрай.

Далі вищої освіти є творча професія. Більш як 30 років Ольга Іванівна працює в Канівському училищі Культури і Мистецтв викладачем хормейстерських дисциплін. Маючи талант від Бога, вона ділиться своїми знаннями і навиками зі своїми учнями. Її вихованці займають призові місця в багатьох пісенних конкурсах. Серед них Юля Бовшик, Аліна Скороход та ін.

Знаходячі час для улюбленої справи, Ольга Іванівна співає у гурті "Жива вода" під керівництвом Володимира Лисенка. Співає пісні різними мовами світу: італійською, російською, польською, англійською, але особливе місце займає українська народна пісня.

Багато сил, енергії, таланту, співачка приділяє роботі у методичному кабінеті, який очолює з 2012 року.

Своїм творчим вечором Ольга Іванівна висловила подяку всім своїм друзям на творчому шляху і відкрила осінній вернісаж, на якому представлені роботи місцевих художників. Серед них такі відомі постаті, як Кочубей М.З, Жук М.П., Корж Б.І. та ін.



© 2012 Центр культури і мистецтв

Сайт: © 2012 РА "РЕКЛАМЕРА"