Про нас Простір АнонсиНовиниСтаттіЛітературна сторінкаГалерея Контакти  

Весняний вернісаж

Відкрився Весняний вернісаж 2015.

В експозиції роботи 38 авторів. Приємно, що поряд з полотнами відомих нам художників, радують око чудові роботи молоді: Єлєни Зоріної, Йови Світлани, Гашенка Віктора, Вовчара Володимира, Кучеренко Валерії, Данилевської Анастасії, Туз Юлії, Майстер Каріни, Клочана Миколи та інших. З кожним днем вдосконалюють свою художню майстерність постійні учасники наших виставок, гуртківці з "Юного художника"при БШЮ (керівник Солотковська Л.В.).

Особливе місце в експозиції займає тема Майдану та війни на cході України представлена фотосвітлинами Іллі Труфанова і Лєни Зоріної та віршами Галини Морозової і учасника АТО командира батальйону, який пройшов Афганістан (псевдонім "Батя"), привезеними з війни нашим земляком Моргунковим Антоном.

Прекрасні  світлини природи нашого краю показали фотографи Микола Борисенко та Євген Бабич. Весняні мотиви в картинах художників вдало перегукуються з ліричними віршами Любові Котляр представленими поряд. На презентації виставки прозвучали поетичні твори поета і письменника з Луганщини Миколи Саранчі, який зараз проживає в Каневі та наших землячок Людмили Лещенко, Любові Котляр і Віри Носенко у виконанні авторів. Всіх присутніх привітали учасники судії "Фенікс" міні спектаклями "Варіант" та "Маленький принц".



© 2012 Центр культури і мистецтв

Сайт: © 2012 РА "РЕКЛАМЕРА"