Про нас Простір АнонсиНовиниСтаттіЛітературна сторінкаГалерея Контакти  

Виставка Тетяни Кіценко

31 серпня 2016 р відкрилась ювілейна персональна виставка робіт канівської художниці Тетяни Кіценко "Дорога до себе".

На виставці представлено 83 експонати.Серед творів неповторні пейзажі Канівщини та рідної Вінниччини виконані олійними фарбами, аквареллю, пастеллю вдало перекликаються з власними віршами художниці; чудові краєвиди на художніх світлинах Тетяни Кіценко зачаровують, а вироби з кукурузної соломки просто дивують.

Тетяна Іванівна професійна художниця. Після зкінчення Київського художньо-промислового технікуму приїхала по направленню в Канів на завод "Магніт" художником-оформлювачем, потім працювала художником-дизайнером в Канівському художньо-виробничому об"єднанні, займалась індивідуальною трудовою діяльністю, а зараз працює художником-дизайнером Районного будинку культури.

Заняття професійною діяльністю ввесь час тісно пов"язує з творчістю. Картини художниці світлі, сонячні, переповнені позитивною енергетикою, як і сама авторка. Її акварелі настільки прозорі і ніжні, що просто захоплює подих. В цьому можна переконатись відвідавши виставку в Центрі Культури і Мистецтв до 5 листопада. Запрошуємо всіх бажаючих.



© 2012 Центр культури і мистецтв

Сайт: © 2012 РА "РЕКЛАМЕРА"