Про нас Простір АнонсиНовиниСтаттіЛітературна сторінкаГалерея Контакти  

Богдан Кузів

Від давніх часів і до сьогодення у суспільстві триває пошук компромісу між матеріальними і духовними прагненнями його одиниць. Особливо це притаманно сучасному століттю, коли всі заклопотані і їхній життєвий шлях пролягає між працею та домом. Проте з плином часу людина починає пошуки прекрасного – мистецтва. Пізнавши його, починає по-іншому дивитися на світ, пробує позитивно змінювати свій світогляд.

У Галичі стало традицією щомісячно знайомити поціновувачів мистецтва з новими художніми полотнами, творцями яких є наші сучасники-земляки та митці з інших регіонів, а згуртовує усіх Картинна галерея Національного заповідника «Давній Галич».

У третій декаді жовтня галичани та гості міста знайомилися із творчістю художника Богдана Кузіва. Не біда, якщо Ви не були на відкритті його виставки. Щоб ознайомитися із творчістю та зрозуміти духовний світ художника, потрібно відвідати Картинну галерею заповідника. Кожен поціновувач мистецтва має можливість побачити краєвиди сонячної Італії, переміститися у найвіддаленіші куточки Українських Карпат.

Про себе Богдан Кузів говорить небагатослівно: «…Приємно вражений, що моя виставка на рідній землі – у Галичі, зібрала таку велику громаду. Сам я родом з Озерян, поблизу Бурштина. Згодом родина переїхала до обласного центру… Їдучи до бабусі в село, я завжди милувався старим мостом, хвилями Дністра, шукав поглядом на горі старостинський замок… В живописі я ціную реалізм. Тут нема права на помилку і фальш. Я люблю кольори, ними можна відобразити все, що бачиш. У природі шукаю її первозданні місця. Природа мене вабить з дитинства...».

Матеріал статті взятий з інтернет джерел.



© 2012 Центр культури і мистецтв

Сайт: © 2012 РА "РЕКЛАМЕРА"